Coaching

Coaching-ul este un termen relativ noul, aparut in ultimii ani pentru a da un singur nume, mai actualizat, unui grup de terapii care pot ajuta o persoana pe mai multe planuri. Coaching-ul are ca scop principal asistarea unei persoane in cunoasterea de sine si stabilirea unor scopuri reale in viata. Odata constientizate cele doua, sunt cativa pasi care pot duce la o viata mai echilibrata si implicit mai sanatoasa si mai fericita.

1. Cunoaste-te pe tine

Chiar daca pare usor, a te cunoaste cu adevarat este unul din cele mai dificile lucruri peste care o persoana trebuie sa treaca. Putem petrecere multe decenii incercand sa descifram ce este in interiorul propriei minti si cum aceasta functioneaza, fara a avea succes. Nu este de mirare ca grecii antici au sustinut ca filozofia avea un singur scop: “cunoaste-te pe tine!” Insa procesul poate fi un pic mai usor alaturi de un ghid adecvat.

A young attractive girl with a beautiful make-up dressed in a multi-colored sweater is thoughtful holding a finger near her cheek, looks up with doubt and disbelief isolated on a blue background.

2. Tu esti cel mai important...

Fara a suna narcisist, odata instalat acest lucru in subconstient, poti invata sa acorzi o mai mare atentie propriilor nevoi, dedicand astfel mai putin timp pentru satisfacerea nevoilor celor din jur si mai mult pentru stabilirea si satisfacerea propriilor nevoi.

3. Echilibreaza-ti propriile asteptari

Stabilirea unor teluri si nevoi aproape imposibil de satisfacut poate duce la un stil de viata dificil si daunator, in incercarea atingerii acelor teluri. Calibrarea telurilor si nevoilor plecand de la propria personalitate, energie, IQ, cat si constientizarea propriului fond financiar poate transforma stilul de viata intr-unul fericit, bucurandu-ne astfel de drumul catre telurile stabilite mai mult decat de atingerea lor.

Business man pushing large stone up to hill , Business heavy tasks and problems concept.

4. Gestionarea relatiilor

Relatiile au o multitudine de forme in prezent, incepand de la relatia cu parintii, partenerul sau copilul si pana la relatiile cu sefii, colegii sau doctorul de familie. Un dezechilibru relational poate insemna un cumul de energii si sentimente negative. Evaluarea si echilibrarea relatiilor poate transforma rezultatul oricarei relatii intr-unul pozitiv de ambele parti.

5. Fii pregatit de schimbare

Creierul are nevoie de 21 de zile pentru a invata un comportament. Trecerea anilor poate face foarte dificila, aproape imposibila, schimbarea propriei personalitati. Cu ajutor adecvat, subconstientul poate fi schimbat si remodelat, fiind astfel mai usor adaptabil unui mediu in continua schimbare.

awarenes_of_you_coaching_z_page_new_healt (6)

6. Fii constient!

Cei mai multi oameni sunt blocati intr-un eveniment petrecut in trecut sau conectati la un viitor creat de propria imaginatie. Din pacate trecutul nu poate fi schimbat, iar viitor este nesigur oricat de mult am incerca sa-l securizam. Constientizeaza-ti prezentului pentru bucuria de a trai!

Book Appointment