Despre ghid si terapii alternative

Traim cele mai bune timpuri din punctul de vedere al confortului, al tehnologiei sau al bunurilor materiale. Cu toate acestea, nivelul de fericire a atins cel mai jos punct din istorie, in timp ce furia, lacomia, stresul, frica sunt stari din ce in ce mai comune care duc la cresterea anxietatii, depresiei, epuizarii si a suicidului ajunse la cote fara precedent.

Asistati de o echipa de specialisti in homeopatie, psihoterapie, comunicare, osteopatie, relaxare, scopul nostru este de a ghida fiecare persoana sa gaseasca echilibrul si cea mai buna cale spre depasirea dependentelor, precum si pastrarea sanatatii in toate formele sale.

O persoana echilibrata in interior poate depasi orice eveniment din exterior. Un nivel crescut de incredere si stima de sine impreuna cu un “EGO” scazut pot face fata oricarei situatii de viata.

Book Appointment
awareness_of_you_about_us_2

Our story

People, harmony and work concept. Satisfied dark skinned woman with Afro haircut, meditates at workspace, keeps eyes closed, wears white sweater, sits at desktop, writes information in notepad