Ficat, furie si alte F-uri

Data webinar: 19.05.2021
Ora webinar: 18:00
Durata webinar: 2 ore
Platforma: Zoom Meetings
Pret: 100 RON
Subiecte: Ficat, furie si alte F-uri

Participanti: Dr Sorina Soescu, medic sanatate publica
Catalin Petre, terapeut gestionarea furiei

Ficatul este unul dintre cele mai mari, mai complexe și mai puternice organe ale corpului. Deși este studiat extensiv de știința medicală modernă, este paradoxal prea puțin înțeles, fără a se realiza reala sa influență în corp. 

Ficatul are atât de multe funcții (cei mai mulți spun că spun peste 1500) încât orice discuție este doar o zgâriere a suprafeței acestei balene imense, din interiorul corpului nostru. 

Una dintre acestea este ”digestia” emoțiilor, în special a celor conectate cu furia și frustrarea. 

Stările de agresivitate, de iritare, nervozitate, mânie, furie, frustrare sau nemulțumire îl afectează profund. Și modifică întregul comportament, producând acțiuni regretabile. 

 

Ne propunem să avem un dialog non-convențional, feminin-masculin, medic-pacient și terapeut-terapeut (3 în 1) despre impactul furiei asupra ficatului, efectul ficatului asupra furiei, modul în care alimentația afectează atât ficatul, cât și emoțiile sale furia și frustrarea și care ar fi măsurile pe care le-am descoperit că funcționează pentru susținerea ficatului și gestionarea emoțiilor intense care îl afectează. 

 

Câte F-uri vom explora? Câte ne permite imaginatia. Vă așteptăm să ne însoțiți în explorarea noastră si să participați prin intermediul chat-ului la dialogul nostru non-convențional.