Healing autoimmunity

Autoimunitatea este o conditie medicala ce afecteaza din ce in ce mai multi oameni, in special in tarile dezvoltate. Traim cele bune vremuri din punct de vedere material si al confortului, dar starea de sanatate si nivelul de fericire au fost inregistrate ca fiind cele mai scazute din toate timpurile.

Conform medicii conventionale, o conditie autoimuna este aceea in care sistemul imunitar ataca propriul corp. Poate lua multe forme si poate afecta diverse parti sau organe: tiroida, piele, incheieturi, colon si lista poate continua.

Medicina conventionala a evoluat extrem de mult, dar totusi nu a reusit sa stabileasca cauzele exacte din cauza carora sistemul imunitar ataca propriul corp.

Din pacate niciodata nu va reusi. In primul rand pentru ca pleaca de la premisa gresita, aceea ca sistemul imunitar isi ataca propriul corp, din greseala. Suntem parte din natura, iar natura nu greseste niciodata.

Exista o multitudine de emisiuni TV in care se arata si se demonstreaza perfectiunea conceperii si functionarii corpului uman. Avem capacitatea de a ne adapta la mediul inconjurator, in schimb am distrus mediul inconjurator si acelasi lucru se intampla si cu corpurile noastre.

Pornind de la faptul ca sistemul imunitar nu-si va ataca niciodata propriul corp din greseala, echilibrand stilul de viata si reducand viteza, vom lasa loc sistemului imunitar sa-si faca treaba pentru care a fost proiectat si anume sa ne protejeze si sa ne ajute sa supravietuim reinnoind tesuturi si reparand organe.

Stilul modern de viata, oboseala, alimentatia, emotiile intense, stresul, impreuna creaza un mediu acid in interiorul corpului. Mediile acide sunt ideale pentru dezvoltarea bacteriilor, virusurilor si parazitilor. In acelasi timp, un sange acid irita tesuturile. Expunerea cronica la acid va deteriora intr-un final tesuturile, moment in care sistemul imunitar face ceea ce este programat sa faca si anume sa indeparteze tesuturile deteriorate si sa le inlocuiasca cu unele sanatoase. Acesta este motivul formarii anticorpilor impotriva acelui organ.

Intelegand procesul complex al functionarii corpului si al sistemului imunitar poate ajuta la vindecarea oricarei conditii medicale. Alatura-te programului nostru de autocunoastere si autoimbunatatire, astfel permitandu-ti sa treci peste orice situatie si conditie medicala.

Book Appointment

De asemenea, cumparand cartea electronica Constientizarea unui moment, puteti citi intregul meu parcurs de la fericire la agonie si inapoi sau puteti beneficia doar de lucrurile minunate pe care natura si mediul inconjurator ni le ofera pentru a ne vindeca, cat si metodele alternative de vindecare.

Înainte de vindecare

După vindecare